Formuloiden perässä maailmalla

Turun Sanomien ja Helsingin Sanomien formulatoimittaja Heikki Kulta on kiertänyt jo useamman vuosikymmenen ajan Formula 1 -kilpailuissa ympäri maailmaa. Vaikka ikää ja kokemusta on formulamaailmasta karttunut, myöntää Kulta olevansa yhtä kiinnostunut moottoriurheilun kuninkuusluokasta kuin aiemminkin.

Yli 300 osakilpailua paikan päältä raportoinut Kulta avaa runsaasti matkustamista sisältävää työnkuvaansa formulatoimittajana. Kultan pitkä ja ansiokas ura sai eräänlaisen kruunun, kun hänet valittiin vuoden 2015 urheilutoimittajaksi Suomessa.

Urheilun äänen toimittajina ovat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s