Enemmän tekoja, vähemmän sanoja

Urheilun äänen viikon vieraana on tällä kertaa turkulainen Hannu Rautala, joka on toiminut fyysisenä valmentajana 40 vuoden ajan. Kymmenottelijan valmentajasta tuli jääkiekkoilijoiden fyysisiin ominaisuuksiin keskittyvä valmentaja, kun legendaarinen Juhani ”Juuso” Wahlsten pyysi häntä mukaan TPS:aan.

Yllättävää sinänsä, mutta Rautala luottaa pääsääntöisesti samoihin metodeihin kuin vuosikymmeniä sitten. Rautala antaa mieluummin tekojensa kuin sanojensa puhua, mutta suostui lopulta harvinaiseen haastatteluun.

Toimittajana tällä kertaa Kimmo Muttilainen ja Markku Silvennoinen, joka tekee ensiesiintymisensä Urheilun äänessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s