Suomalaisesta pikkukaupungista NBA-mestariksi

Fysioterapeutti Marko Yrjövuori päätti toteuttaa unelmansa ja lähteä Yhdysvaltoihin kokeilemaan siipiensä kantavuutta. Yrjövuori onnistui tavoitteessaan ja pääsi toimimaan ammattilaisurheilun parissa, ensin NHL-seura Los Angeles Kingsin palveluksessa ja sittemmin NBA-seura Los Angeles Lakersin alaisuudessa.

Aluksi muutamaksi vuodeksi rapakon taakse lähtenyt paimiolainen teki lopulta 20-vuotisen uran merkittävänä taustavoimana maailmankuulussa urheiluseurassa. Lakers-vuosiensa aikana Yrjövuori oli mukana voittamassa kahta NBA-mestaruutta. Nyt pääsemme tutustumaan mieheen, joka on hiljattain palannut takaisin Suomeen ja nykyään hän palveluksistaan pääsee nauttimaan muun muassa koripallomaajoukkueemme.

Urheilun äänen toimittajina ovat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s