Urheilun äänen tekijät

jarkko-s-laitinen2

Jarkko S. Laitinen

Urheiluromantikko. Mikään ei aiheuta suurempaa tunnemyrskyä urheilun parissa kuin suomalaisen olympiavoitto! Ja itse tekemäni maali. Pikkupojasta asti olen viihtynyt urheilun parissa niin telkkarin ääressä kuin varsinkin paikan päällä. Helsingin Olympiastadion on suosikkipaikkojani. Harmillisen kauan kesti, ennen kuin tajusin alkaa tehdä urheiluinnostuksestani ammattia. Aikuisiällä tekemäni alanvaihto on kuitenkin ollut onnistunut ja olen päässyt kokemaan toimittajana upeita hetkiä erilaisissa tapahtumissa. Työn suola on myös hienojen ihmisten tapaaminen, ja Urheilun äänessä pääsen jakamaan näitä tarinoita kuulijoidemme kanssa.

kimmon-naama2

Kimmo Muttilainen

Olen aina ollut kiinnostunut urheilusta. Jos en itse ole pelaamassa, olen sitä seuraamassa tavalla tai toisella. Harrastuksesta kasvoi vuosien myötä ammatti, joka on pitänyt otteessaan päivittäin. Olen kiinnostunut sukeltamaan tulosten taakse erilaisiin ilmiöihin, henkilöihin ja tapahtumiin, ja Urheilun ääni antaa siihen oivan mahdollisuuden. Eipä ole päivää ettenkö kirjoittaisi, lukisi tai seuraisi urheilua ähkynkin uhalla. Olen mielestäni siinä mielessä etuoikeutetussa asemassa, että olen saanut leivän pöytään toimittajan työstä jo pitkälti toistakymmentä vuotta – ja päivääkään en vaihtaisi pois. Ilot ja surut kuuluvat ehdottomasti elämään osana urheilua.