Tuhansien Saku Koivu -korttien mies

Mikä saa aikuisen miehen käyttämään valtavasti aikaa ja rahaa Saku Koivuun liittyvän materiaalin keräämiseen? Mistä näitä tavaroita voi ylipäätään hankkia? Urheilun äänessä sukelletaan keräilykulttuurin saloihin.

Urheilun äänen viikon vieraana on raisiolainen jääkiekon ystävä Heikki Laine, joka on kerännyt runsaan 20 vuoden ajan Saku Koivuun liittyvää materiaalia. Kokoelmaan mahtuu niin jääkiekkokortteja, pelipaitoja kuin jääkiekkomailojakin.

Ohjelman toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s