Mikä saa perustamaan hiihtoseuran?

Uuden hiihtoseuran perustaminen ei ole ihan jokapäiväistä. Keväällä 2016 Raisioon perustettiin SkiTeam105. Seurassa keskitytään kilpaurheiluun, eikä ainakaan vielä ole tarkoituskaan palvella kaikkia mahdollisia harrastajia.

Viikon vieraana on SkiTeam105:n perustajiin kuuluva Marko Takomo. Parhaimmillaan Takomo on ollut yleisen sarjan SM-hiihdoissa sijalla 10. Veteraanisarjoissa SM-mitaleja on kertynyt useampia, niin hiihdosta kuin juoksusta, joista kaksi viimeisintä Tampereen SM-Hiihdoista 2017.

Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s