Miika Elomon rehellinen henkilökuva

Miika Elomo on jääkiekkovalmentaja, entinen jääkiekkoilija, joka on aina kulkenut omia polkujaan. Elomon määrätietoisuudesta ja tinkimättömästä asenteesta kertoo se, että lähti 19-vuotiaana rapakon taakse kokeilemaan siipiensä kantavuutta oltuaan NHL:n ykköskierroksen varaus.

Siirryttyään valmentajaksi on Elomo kokenut myrskynsilmään joutumisen kasvattajaseuransa TPS:n peräsimessä. Tällä hetkellä kiekkomies valmentaa Mestiksen kärkikastiin lukeutuvaa TUTO:a. Elomo antoi Urheilun äänelle varsin rehellisen henkilökuvahaastattelun.

Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s