Mustavalkoisille sydämensä menettänyt

Urheilun äänessä pureudutaan tällä kertaan urheilun ytimeen, sillä aiheena on kannattaminen. Ilman kannattajia ja faneja ei olisi urheilua. Kannattajat luovat otteluissa tunnelman, jonka vuoksi suurempikin yleisö kiinnostuu ottelutapahtumista.

Viikon vieras Janne Hirvensalo on kannattaja, joka menetti sydämensä TPS:lle vanhempiensa kautta. Viime kaudella Hirvensalo ajoi peräti 13 000 kilometriä seuratakseen TPS:n miesten ja naisten jalkapallojoukkueiden edesottamuksia. Lisäksi hän on tuttu näky myös jääkiekkokatsomoissa aina kun TPS pelaa.

Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s