Väkivaltaa vai urheilua?

Vapaaottelu on noussut viime vuosina varsinkin nuorten suomalaisten keskuudessa yhdeksi suosituimmista lajeista. Mistä lajissa on oikeastaan kyse, kun lajia tuntemattomalle se näyttäytyy silmittömänä väkivaltana?

Viikon vieraana on maailman suurimmassa ja tärkeimmässä vapaaotteluorganisaatiossa UFC:ssä otteleva turkulainen Teemu Packalén. Mies nousi isoihin otsikoihin voittamalla viimeisimmän UFC-ottelunsa vain 24 sekunnissa.
Urheilun äänen toimittajina Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s