Pesäpallosta vientituote maailmalle?

Pesäpallo on Suomen ikioma kansallislaji. Missä tilassa laji lepää tällä hetkellä? Millaisena lajin parissa toimivat kokevat pesäpallon arvo-ottelun Itä-länsi? Entä olisiko pesäpallosta kansainväliseksi vientituotteeksi ja varteenotettavaksi kilpailulajiksi ympäri maailmaa?

Viikon vieraana on Rauman Lukon naisten joukkueen pelinjohtaja Antti Yli-Saunamäki ja omat kommenttinsa antaa myös kahdeksan Suomen mestaruuden mies Mikko Korhonen. Pesäpallon pauloissa ovat toimittajat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s