Urheiluselostaja – kansakunnan kaapin päällä

Urheiluselostajat syöpyvät mieliimme legendaaristen urheilutapahtumien myötä. Jokaisella on oma tyylinsä, mutta yhteistä on se, ettei kaikkia voi miellyttää. Mitä kaikkea selostajan työ pitää sisällään? Tunteeko selostaja itsensä julkkikseksi?

Viikon vieraana on Ylen erityisesti jalkapallosta tuttu selostaja Matti Härkönen. Ääneen pääsee myös mm. Neloselle ja Radio Voimaan jääkiekkoa selostava Tomi Tiilikainen. Bonuksena podcastin kuvituksena on Härkösen kautta aikojen ensimmäinen selfie!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s